Illustrator/en of animatie stagiaire.

Over ons
Sensia media is een animatiestudio uit Haarlem. Het creatieve team van Sensia Media produceert sinds 2010 animatievideo’s voor elke organisatie: van start-ups tot aan multinationals, zowel in binnen- als buitenland. Wij doen er alles aan om de boodschap van onze klant zo helder en overtuigend mogelijk over te brengen door middel van een sprankelende animatievideo. Om onze groei te kunnen blijven volhouden zijn wij per direct op zoek naar een project manager/allrounder (parttime).

Als design stagiair bij Sensia Media ben je onze creatieve duizendpoot! Je werkt nauw samen met onze creative director. Je maakt designs voor zowel off- als online marketing uitingen. Meestal aan de hand van een briefing.
Je krijgt ook veel vrijheid om met eigen ideeën te komen, graag zelfs. We kijken naar wat jij kan of nog beter wilt leren. Als de uitvoering van de werkzaamheden goed gaan zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Bijvoorbeeld, het op je nemen van UI Design en UX Design.

Jouw focus
‘‘Ik zorg er voor dat iedere illustratie en/of animatie voorzien wordt van de beste designs waardoor we onze huisstijl consistent doorvoeren en zichtbaar zijn voor bedrijven, ondernemers, klantenservice medewerkers en marketing medewerkers.’’

Jouw taken
Vormgeven online marketing, zoals afbeeldingen voor animaties en social media.
Vormgeven offline marketing, zoals drukwerk en promotiemateriaal voor events.
Je fungeert als sparringpartner op gebied van visuele aspecten van marketing uitingen.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring met Photoshop, After Effects en Illustrator.
Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal.
Je bent communicatief sterk.
Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces.
Je kunt zelfstandig werken.

Ben jij degene die wij zoeken?

Neem contact op

Of bel ons op 023 - 70 09 781