Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet.

Latest News

    No posts were found.

Share this
 

Werkwijze

Van aanvraag tot aan een prachtige animatievideo

Het maken van een animatievideo gebeurt in 3 fases.

Deze fases zijn onder te verdelen in 9 stappen.

1. Het voortraject.

2. Uitwerking.

3. Productie.

Veelgestelde vragen.

Wat kost het om een animatievideo te laten maken?

Afhankelijk van het detailniveau werken wij met een vaste, vooraf vastgelegde prijs. Wensen verschillen en daardoor is het lastig om vooraf te bepalen wat de prijs zal worden. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en prijzen wanneer je contact met ons opneemt.

Wat is de doorlooptijd van een productie?

Gemiddeld is de doorlooptijd van een animatievideo 3 tot 5 weken. We maken samen met de klant een planning met onder andere contactmomenten en ruimte om feedback te geven.

Wat is de ideale lengte van een animatievideo?

Afhankelijk van waar de animatievideo voor gebruikt gaat worden raden wij in de meeste gevallen aan om een animatievideo niet langer dan anderhalve minuut te laten duren. Het belangrijkste is dat de boodschap duidelijk is en dat de kijker niet afhaakt vanwege de lengte van de animatievideo.

Wat is er nodig om een offerte te maken voor mij?

Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag meer over jouw organisatie. Wie is de doelgroep en wat is het doel van de animatievideo? Na dit gesprek sturen wij een offerte met een fixed price.

Start vandaag jouw Sensia Media video!

NEEM CONTACT OP